• Super-awesome simplistic-styled easily customizable one page scrolling portfolio template

  • With Special Customization this template is perfect to be used as a blog template also

  • Fully responsive layout supported on all devices including tablet and smartphones

  • Purchase it now to grab it and use it on your work and make experiments with it

  • Fully responsive layout supported on all devices including tablet and smartphones

Kondicionere

Riparim dhe programim paketash elektronike per kondicionere te markave te ndryshme si; LG, Samsung, Fujitsu, Midea, Aux, Carrier, Beko, etj.

Frigorifere

Riparim dhe programim paketash elektronike per frigorifere te markave te ndryshme si; Samsung (side byside), LG, Whirpool, Beko, etj.

Lavatrice

Riparim dhe programim paketash elektronike per lavatrice te markave te ndryshme si; Samsung, LG, Whirpool, Beko, etj.

Pajisje Industriale

Riparim dhe programim paketash elektronike per paisje industriale te llojit dhe markave te ndryshme.

Rreth Nesh

Dalani Service eshte nje kompani e integruar ne tregun shqiptar qe prej vitit 2010. Ne kete servis ofrohen sherbime te riparimit dhe programimit te paisjeve te ndryshme industriale si: Kondicionere, Frigorifere, Lavatrice dhe paisje te tjera.

Pse te na zgjidhni ne?!

Stafi yne i specializuar ne kete fushe ju ofron profesionalizmin dhe perkushtimin maksimal ne zgjidhjen e problemeve me pajisjet tuaja elektro-shtepiake dhe jo vetem. Kompania jone ju garanton shpejtesi dhe cmimet me konkuruse ne treg.

Mos hezitoni te na kontaktoni ne njeren prej menyrave me poshte.

Adresa: Rruga "Kavajes", Kompleksi "100 Vitrinat", Tirane - Shqiperi

Tel: +355 69 73 39 166

e-mail: info@dalaniservice.com

Sherbimet Tona

Dalani Service ju ofron nje diapazon te gjere sherbimesh ne riparimin dhe programimin e paisjeve tuaja elektro-shepiake dhe industriale. Me poshte, eshte paraqitur grafikisht nje pjese e punes sone.

Markat qe Mbulojme

Ne fushen e riparimit dhe programimit te qarqeve elektronike, kemi eksperience me pajisje te ketyre markave.

Adresa

Adresa: Rruga e "Kavajes", Kompleksi "100 Vitrinat", Tirane - Shqiperi

 

Me poshte do te gjeni edhe harten interaktive nga Google Map, ku mund te orjentoheni me mire me vendodhjen e servisit tone.

 


Kliko ketu per te pare harten ne Google Map

Kontakt

Kthehu ne fillim